Teatrul Masca susţine o microstagiune în aer liber

Teatrul Masca susţine o microstagiune în aer liber cu cinci spectacole de stradă, printre care premiera "Doamna cu căţelul", între 20 şi 22 iunie, la Metrou Universitate Colţea.

27 afișări
Imaginea articolului Teatrul Masca susţine o microstagiune în aer liber

Teatrul Masca susţine o microstagiune în aer liber (Imagine: Mediafax Foto)

Pe lângă spectacolele deja cunoscute din repertoriul de stradă al Teatrului Masca, "Fior d'Amor în Bucuresci", "Prostia omenească", "Actorii", "Gardienii veseli" şi "Statuile", duminică va avea loc premiera spectacolului "Doamna cu căţelul".

 

Opt marionete uriaşe, cinci domni, o doamnă şi doi căţei, vor încânta publicul cu momente hazlii ce se petrec în anii '30.

"Premiera din 22 iunie va constitui o experienţă interesantă atât pentru public cât şi pentru actori", a declarat directorul Teatrului Masca, Mihai Mălaimare. "Improvizaţia, precum şi capacitatea actorilor de a se juca şi de a interacţiona cu publicul vor fi elementele ce vor defini forma finală a acestui spectacol".

Teatrul Masca a mai avut, de-a lungul timpului, spectacole în care erau folosite marionete uriaşe, precum "La români", "Cabaretul naţiunilor" şi "Concert la promenadă". Marionetele din "Doamna cu căţelul" pot scoate fum şi pot plânge.

Microstagiunea Masca începe vineri cu "Fior d'Amor în Bucuresci", după care, sâmbătă, vor avea reprezentaţii spectacolele "Prostia omenească" şi "Actorii". Duminică vor fi prezentate spectacolele "Gardienii veseli", "Doamna cu căţelul" (Intercontinental-Teatrul Nottara-Piaţa Universităţii) şi "Statuile".

Seria de evenimente a fost organizată cu sprijinul Centrului de Proiecte Culturale ArCuB, al Primăriei Sectorului 1 şi al Primăriei Sectorului 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici