Televiziunea AXN Spin s-a lansat în România

Televiziunea AXN Spin, cel mai nou canal din portofoliul Sony Pictures Television Networks, s-a lansat vineri, în reţeaua Romtelecom, una dintre principalele platforme digitale din România, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1963 afișări
Imaginea articolului Televiziunea AXN Spin s-a lansat în România

Televiziunea AXN Spin s-a lansat în România (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

AXN Spin, o televiziune ale cărei programe se adresează publicului tânăr cu vârste cuprinse între 13 şi 25 ani, s-a lansat în pachetele de bază ale Romtelecom. Postul este disponibil în format standard-definition.

AXN Spin va fi cea de-a cincea televiziune din familia AXN disponibilă în România, alături de AXN, AXN Crime, AXN Sci-Fi şi Animax.

Pe de altă parte, din luna ianuarie 2012, AXN Spin este disponibilă şi pe piaţa din Polonia, iar România este cea de-a doua ţară din Europa Centrală şi de Est în care această televiziune este distribuită.

Grila de programe a AXN Spin cuprinde seriale de ficţiune precum "Un vârcolac adolescent", "Victorie cu orice preţ", "Renegata", "90210", seriale de animaţie, între care "Naruto" şi "Dragonball Kai", muzică, filme şi evenimente speciale.

"Lansarea AXN Spin în România a fost unul dintre scopurile noastre principale din acest an şi suntem foarte bucuroşi să anunţăm colaborarea cu Romtelecom în acest domeniu. Ştiind că publicul căruia se adresează canalul AXN Spin este pasionat de tehnologia telefoanelor mobile, de internet şi de comunităţile online, înţelegem perfect cât de sofisticat este acesta. Suntem de asemenea convinşi că AXN Spin va aduce o experienţă TV total nouă", a declarat John Rossiter, director general Sony Pictures Television Networks pentru Europa Centrală.

Sony Pictures Television, companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei de televiziune. Compania produce şi distribuie programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme. SPT are 18 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 15 ţări în afara Statelor Unite, cu birouri în 33 de ţări. Portofoliul global SPT conţine 124 de posturi în 159 de ţări, ajungând astfel la mai mult de 800 milioane de abonaţi din întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici