Video Televiziunea E! Entertainment mizează în 2015 pe Caitlyn Jenner, Kardashian şi Diane von Furstenberg - FOTO şi VIDEO

Televiziunea E!, deţinută de NBCUniversal, mizează în acest an pe vedete precum Caitlyn Jenner, al cărei proces de tranziţie din bărbat în femeie va fi prezentat în seria "I Am Cait", difuzată din 2 august, dar şi pe show-uri dedicate familiei Kardashian şi creatoarei de modă Diane von Furstenberg.

304 afișări

E! Entertainment Television, deţinută de compania americană NBCUniversal, şi-a prezentat grilele de vară şi de toamnă, miercuri, într-un eveniment organizat la Bucureşti, în care invitat special a fost designerul Stephan Pelger. În acelaşi eveniment au fost prezentate o parte dintre ţinutele creatoarei de modă Diane von Furstenberg, care este şi una dintre vedetele televiziunii E!.

Astfel, în această vară, E! Entertainment Television va miza pe noua serie documentară "I Am Cait", care va prezenta procesul de tranziţie din bărbat în femeie al fostului medaliat olimpic cu aur Bruce Jenner, care a devenit de curând Caitlyn Jenner. Această serie în opt părţi, în care Caitlyn Jenner îşi caută o "nouă normalitate", va avea premiera în România pe 2 august, la ora 21.00.

Tot în această vară, telespectatorii români vor putea să urmărească la televiziunea E! o nouă serie, intitulată "Stewarts & Hamiltons", care va avea premiera pe 9 august, la ora 22.00. Cele opt episoade a câte o oră din acest prim sezon al seriei prezintă culisele unei afaceri de familie hollywoodiene, din care face parte şi Kimberly Stewart, fiica cântăreţului Rod Stewart şi a fostului model Alana Stewart. Noua serie urmăreşte viaţa Alanei Stewart şi a copiilor ei, Kimberly Stewart, Ashley Hamilton şi Sean Stewart, dar şi a fostului său soţ, George Hamilton, care acum îi este cel mai bun prieten.

În plus, din 17 iulie, de la ora 21.00, televiziunea E! va difuza noua serie "Hollywood Cycle", care urmăreşte vieţile instructorilor de spinning din una dintre cele mai importante destinaţii pentru antrenamente din Los Angeles, Cycle House, şi care include şase episoade.

Pe de altă parte, în grila de toamnă, televiziunea E! va miza pe un nou sezon al show-ului "Keeping Up with The Kardashians", dedicat uneia dintre cele mai cunoscute familii de vedete din SUA, din care face parte şi starleta Kim Kardashian, ce va fi difuzat în premieră în România din 27 septembrie, de la ora 21.00.

Şi creatoarea de modă Diane von Furstenberg şi tinerele aspirante la titlul de ambasador global al brandului său, DVF, se vor afla printre vedetele grilei de toamnă a E! Entertainment. Astfel, din 11 septembrie, de la ora 21.00, va fi difuzat sezonul al doilea al seriei "House of DVF", care va urmări evoluţia profesională a câştigătoarei primului sezon al show-ului, Brittany Hampton, ce este acum ambasador global al brandului Diane von Furstenberg.

Tot în acest an, telespectatorii români vor putea să vadă la televiziunea E! Entertainment al treilea sezon al seriei "#RichKids of Beverly Hills" (difuzat duminica, de la ora 21.00), talk show-ul "Sex With Brody" (din 25 iulie, ora 23:30), noua serie "WAGS", care prezintă viaţa unor atleţi profesionişti, din perspectiva iubitelor şi soţiilor acestora (din 4 septembrie, ora 22.00), sezonul al doilea al seriei "Botched", în care doctorii Paul Nassif şi Terry Dubrow repară o serie de operaţii estetice nereuşite (din 18 octombrie), al doilea sezon al seriei "Christina Milian Turned Up" şi noua serie "Dash Dolls", ultimele două programe urmând să aibă premiera în toamnă, la o dată care va fi anunţată în perioada următoare.

Universal Networks International, divizia globală de televiziuni a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment din lume. Portofoliul său include brandurile Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, The Style Network şi Golf Channel. Universal Networks International reprezintă şi televiziunea Movies 24 în Marea Britanie.

De asemenea, NBCUniversal News Group operează televiziunile CNBC şi NBC News la nivel internaţional.

Universal Networks International este parte a NBCUniversal, o divizie a Comcast Corporation.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici