Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis. Cine sunt beneficiarii averii actorului

  • A fost deschis testamentul lui Matthew Perry, la mai bine de patru luni de la moartea starului american.
  • Actorul a murit la vârsta de 54 de ani.
  • A lăsat mai mult de un milion de dolari părinţilor, surorii vitrege şi fostei sale iubite Rachel Dunn.
1162 afișări
Imaginea articolului Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis. Cine sunt beneficiarii averii actorului

Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis

Potrivit unui document legal obţinut de revista People, testamentul indică faptul că majoritatea bunurilor regretatului actor vor fi plasate într-un fond care are legături emblematice cu Hollywood-ul.

Documentul, creat de Perry în 2009, specifică faptul că starul a dorit să îşi lase bunurile în aşa-numitul "Alvy Singer Living Trust", un nume care se pare că aminteşte de personajul interpretat de Woody Allen în filmul "Annie şi eu".

Tatăl actorului, John Perry, şi mama lui, Suzanne Morrison, au fost numiţi beneficiari ai acestui fond. Sora sa vitregă Caitlin Morrison şi fosta iubită a actorului, Rachel Dunn, sunt, de asemenea, enumerate ca beneficiari.

Documentele legale intrate în posesia People indică, de asemenea, faptul că Perry avea peste 1 milion de dolari la momentul morţii sale (pe care executorii săi testamentari - Lisa Ferguson şi Robin Ruzan - i-au plasat deja într-un depozit).

Matthew Perry a murit pe 28 octombrie 2023, la locuinţa sa din Los Angeles. Avea 54 de ani. Cauza morţii actorului, care a fost dezvăluită ulterior, a fost legată de efectele acute ale ketaminei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici