Tom Cruise returnează cele trei statuete primite la Globurile de Aur

  • Este o formă de protest a starului în vârstă de 58 de ani.
  • Cruise a reacţionat astfel faţă de lipsa de diversitate etnică din juriu.
  • Viitorul Globurilor este pus sub semnul întrebării.
12782 afișări
Imaginea articolului Tom Cruise returnează cele trei statuete primite la Globurile de Aur

Tom Cruise

Scandalul a ponit de la lipsa membrilor de culoare din juriu. Motivul este controversa aflată în desfăşurare în jurul Asociaţiei Jurnaliştilor Străini de la Hollywood.

Scandalul a pornit de la lipsa de diversitate etnică din juriu. Viitorul Globurilor de Aur ar putea fi pus în pericol din cauza lipsei din juriu a membrilor de culoare.

De-a lungul anilor, Cruise a câştigat premiul pentru cel mai bun actor, în rolul din "Born on the Fourth of July", în 1990.

Şapte ani mai târziu a fost premiat şi pentru "Jerry Maguire". De asemenea, el a mai câştigat şi premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru "Magnolia".

Cruise lucrează, cu întreruperi determinate de pandemie, la cel de-al şaptelea film din franciza ''Mission: Impossible''.

Lansarea peliculei distribuită de Paramount Pictures este preconizată pentru noiembrie 2021.

Cruise le-a spus membrilor din echipa de filmare că Hollywoodul se bazează pe filme precum ''Mission: Impossible'' pentru a menţine industria de film, grav afectată de pandemie, pe linia de plutire.

'''Mission: Impossible'' este una dintre cele mai mari francize de la Hollywood, pelicula din 2018, ''Mission: Impossible-Fallout'', având încasări de peste 791 de milioane de dolari la nivel global.

Premiile Globul de Aur (engleză Golden Globe Award) sunt premii americane pentru filme şi seriale, oferite în fiecare an în timpul unei cine de lux. Acordate începând cu anul 1944 de către Asociaţia de presă străină de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), Globurile de Aur ocupă un loc important în seria de premii cinematografice, culminând cu Premiul Oscar. Acest lucru este adevărat din 1996, când HFPA a semnat un contract cu NBC.

Transmisia Globurilor se află pe locul trei în topul celor mai vizionate festivaluri ale anului, după Premiile Oscar şi Premiile Grammy. Premiile Globul de Aur sunt decernate la sfârşitul lunii ianuarie pentru filmele sau seriile TV rulate cu un an în urmă.

Globurile de Aur s-au ţinut pentru prima dată în 1944. De atunci s-au ţinut anual, cu locaţii diferite în următorul deceniu, în special Beverly Hills Hotel, Hollywood Knickerbocker Club şi Hollywood Roosevelt Hotel. 

Pe 7 ianuarie, 2008 s-a anunţat că, din cauza grevei scenariştilor din 2007-2008, cea de-a 65-a ediţie a Globurilor de Aur nu va fi transmisă în direct. S-a luat această decizie după ce scenariştii au ameninţat că vor boicota ceremonia.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici