Trupa Imagine Dragons vine pentru prima dată în România, anul viitor, la festivalul Untold

Imagine Dragons, una dintre cele mai mari trupe de pop rock din lume, vine pentru prima dată în România, anul viitor, la festivalul Untold.

806 afișări
Imaginea articolului Trupa Imagine Dragons vine pentru prima dată în România, anul viitor, la festivalul Untold

Trupa Imagine Dragons vine pentru prima dată în România, anul viitor, la festivalul Untold

Dan Reynolds, Wayne Sermon, Ben McKee şi Daniel Platzman au pus bazele Imagine Dragons în Nevada.

Primul single lansat a fost ,,It’s Time”, urmat de un prim album considerat iconic - ,,Night Vision”, apărut în 2012.

,,Radioactive”, single-ul de promovare pentru acest material discografic, a fost numit de publicaţia Rolling Stone ,,cel mai mare hit rock din 2012”, fiind şi piesa cu cele mai multe săptămâni de prezenţă în clasamentul oficial al Statelor Unite, Billboard Hot 100.

Single-ul ,,Believer” a fost cea mai bine vândută piesă din 2017 în Statele Unite şi a intrat în clasamentul celor mai bine vândute piese din toate timpurile.

Cinci ani mai târziu, ,,Believer” marchează un record şi pe platforma de streaming Spotify, e piesa cu cea mai lungă perioadă de prezenţă în Top Songs Global, 301 de săptămâni, cu peste 2,277 miliarde de ascultări.

Piesele ,,Thunder” şi ,,Whatever It Takes”, incluse în albumul ,,Evolve”, au ajuns pe locul 1 în Billboard Hot Rock Songs, fiind piesele cu cele mai multe săptămâni de prezenţă consecutivă în fruntea topului american.

A 8-a ediţie Untold va avea loc între 3 şi 6 august 2023, în Cluj-Napoca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici