Trustul Intact: Niciuna dintre companii nu e de vânzare

Nici una dintre companiile care formează Intact Media Group nu este de vânzare, trustul Intact urmând să rămână o afacere de familie.

203 afișări
Imaginea articolului Trustul Intact: Niciuna dintre companii nu e de vânzare

Trustul Intact: Niciuna dintre companii nu e de vânzare

Potrivit unui comunicat al trustului, "zvonurile care circulă, precum şi articolele apărute pe această temă sunt complet nefondate".

"(...) Intact nu a avut nevoie nici de infuzie de capital şi nici nu a vândut vreodată vreuna dintre companii", se mai spune în comunicat, precizându-se că Intact Media Group a fost şi va rămâne o afacere de familie, fiind un trust de presă "cu capital integral românesc".

Totodată, Camelia Voiculescu, preşedinte Intact Media Group, spune în comunicat că Intact Media Group va rămâne o afacere de familie.

"Presiunile pe grupul media sunt multe şi din direcţii diferite, fie politice, fie economice. Nu accept ca munca tatălui meu să fie folosită drept instrument de şantaj. Mă bucur că Antenele stârnesc atât interes, dar asigur toţi oamenii care muncesc alături de noi că Intact Media Group rămâne o afacere de familie", a declarat Camelia Voiculescu.

Intact Media Group deţine televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena International şi Euforia TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear, 4WD, Good Food, Good Homes şi Confidenţial.

Grupul Intact mai deţine şi Intact Production, Intact Advertising, editura şi tipografia Intact, All News, Open Media Network, Intact Interactive, precum şi Fundaţia Mereu Aproape.

În ultima săptămână, în presă au apărut informaţii potrivit cărora omul de afaceri Dinu Patriciu, care controlează Adevărul Holding, ar urma să cumpere trustul de presă Intact, deţinut de familia Voiculescu. În acest context, Ioan Talpeş a declarat, marţi seară, în cadrul unei emisiuni televizate, că Dinu Patriciu vrea să cumpere postul Antena 3, în vederea alegerilor pentru desemnarea preşedintelui României, care se vor desfăşura în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici