Turner Broadcasting şi-a deschis birou la Bucureşti

Compania Turner Broadcasting şi-a deschis un birou la Bucureşti, numind-o pe Cristina Valasutean în funcţia de manager de distribuţie, ea urmând să fie responsabilă cu creşterea cifrelor de distribuţie în România, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

554 afișări
Imaginea articolului Turner Broadcasting şi-a deschis birou la Bucureşti

Turner Broadcasting şi-a deschis birou la Bucureşti

"Această evoluţie se produce ca urmare a prezenţei noastre tot mai consistente în regiunea Europei Centrale şi de Est, dar şi pentru că este important să ne situăm mai aproape de piaţa de televiziune din România", transmite compania.

Turner a numit-o pe Cristina Valasutean în funcţia de manager de distribuţie, ca lider al echipei de vânzări. Ea va fi responsabilă cu operaţiunile zilnice şi creşterea cifrelor de distribuţie în România, colaborând cu Gergana David, director de distribuţie în regiunea Europei Centrale şi de Est, cu sediul la Londra.

"Suntem foarte încântaţi de noul birou şi considerăm că acum, după deschiderea acestuia, putem să comunicăm cu clienţii noştri mai rapid şi mai direct. Cristina va menţine o relaţie apropiată cu partenerii noştri, pentru a ne asigura că înţelegem cât mai clar cu putinţă nevoile şi aşteptările lor", a declarat Gergana David.

Cristina Valasutean a colaborat mai mulţi ani şi cu HBO România.

Turner Broadcasting System (TBS) Europa oferă unele dintre cele mai cunoscute branduri de ştiri şi divertisment din lume - CNN, Cartoon Network, Boomerang, TCM (Turner Classic Movies), Nuts TV şi Adult Swim, în aproximativ 100 de ţări din Europa, Africa şi Orientul Mijlociu.

Pe lângă canalele sale TV, TBS lucrează şi la dezvoltarea brandurilor sale prin internet, broadband wireless, DVD, e-commerce, merchandising, cinema, publishing şi toate celelalte platforme disponibile. Turner Broadcasting System Europe Limited este o companie Time Warner.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici