,,Un bărbat şi mai multe femei" cu Magda Catone şi Claudiu Bleonţ vineri, 9 decembrie Bistriţa Năsăud şi sambătă, 10 decembrie la Năsăud - FOTO

Spectatorii bistriţeni îi pot urmări pe Claudiu Bleonţ şi Magda Catone pe scena Centrului Cultural Dacia şi a Casei de Cultură Năsaud într-o piesă de teatru de excepţie, ,,Un Bărbat şi mai multe femei" de Leonid Zorin.

3077 afișări
Imaginea articolului ,,Un bărbat şi mai multe femei" cu Magda Catone şi Claudiu Bleonţ vineri, 9 decembrie Bistriţa Năsăud şi sambătă, 10 decembrie la Năsăud - FOTO

,,Un bărbat şi mai multe femei" cu Magda Catone şi Claudiu Bleonţ vineri, 9 decembrie şi sambătă, 10 decembrie la Bistriţa Năsăud - FOTO (Imagine: Mediafax Foto)

Acţiunea piesei de teatru ,,Un bărbat şi mai multe femei” îl plasează pe Gavrunski, personaj interpretat de Claudiu Bleonţ,  ca victimă timidă a sistemului birocratic, atunci când i se cere o adeverinţă pentru permisul de conducere de amator, o clauză absurdă şi aproape imposibil.

Pe parcursul piesei Gavrunski trece de la anxietate la extaz, de la ură la iubire, de la teamă la pasiune, toate aceste trăiri fiind trezite de o singură femeie ce întruchipează nici mai mult nici mai puţin de opt tipologii.

Magda Catone interpretează pe rând,  femeia resemnată (soţia), femeia isterică şi acuzatoare (medicul psihiatru), femeia ipohondră (angajata de la resurse umane), femeia bărbat (călătoarea din tren), femeia poet (colega de sanatoriu) şi încă alte trei tipologii clasice.

Spectacolul  antrenează publicul într-un amalgam de stări contrarii şi ridică întrebarea celebrului Cărărescu ,,de ce iubim femeile”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici