Urare de sărbători de la Constantin Necula. Mesajul plin de speranţă al preotului, în vremuri când „singurătatea e mai gravă decât boala”

  • Părintele Necula le doreşte copiilor să ajungă bunici
  • Necula: „Singurătatea este uneori mai gravă decât boala”
  • Aleph este doar prima literă din alfabet
323 afișări
Imaginea articolului Urare de sărbători de la Constantin Necula. Mesajul plin de speranţă al preotului, în vremuri când „singurătatea e mai gravă decât boala”

Odată cu venirea sfintelor sărbători din perioada de iarnă, parintele Constantin Necula le doreşte copiilor să se vadă bunici. Necula spune că de multe ori singurătatea poate să fie mai rea decât boala, iar atunci este nevoie să fim uniţi şi să ţinem sus inima.

„Vă îmbrăţişez şi doresc întregii echipe „Rezistaţi!”. Aleph e doar prima literă din alfabet. Ar mai fi Aleph B şi aşa mai departe. Vă iubesc, copiii mari, să vă vedeţi bunici. Sper ca nicio generaţie după noi să nu mai treacă prin lipsa asta de comunicare care ne-a îmbolnăvit în ultimele luni. Singurătatea e mai gravă uneori decât boala şi atunci sus inima, ţinem unii aproape de ceilalţi şi le povestim celorlalţi ce frumos este. Pentru toată ţara un singur gând: Hristos se naşte, măriţi-L, Hristos din Ceruri, întâmpinaţi-L”, spune Constantin Necula.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici