Wonder Woman are parte de o lansare atipică. Filmul apare de Crăciun la cinema, dar şi pe TV

  • „Wonder Woman 1984” va fi lansat de Crăciun şi la cinema, şi pe HBO Max
  • Filmul avea un potenţial de câştig de peste un miliard de dolari
  • 50% dintre cinematografele americane sunt închise iar oamenii sunt încă reticenţi
967 afișări
Imaginea articolului Wonder Woman are parte de o lansare atipică. Filmul apare de Crăciun la cinema, dar şi pe TV

FOTO: Profimedia

Wonder Woman va fi lansat de Crăciun şi în cinematografe şi pe HBO Max, în acelaşi timp.

„Pe măsură ce trăim aceste vremuri fără precedent, a trebuit să fim inovativi pentru a ne menţine afacerile în mişcare” a spus Ann Sarnoff, preşedinte şi CEO al Warner Media Studios.

Decizia de a renunţa la o lansare tradiţională exclusiv în cinematografe, a fost una surprinzătoare. „Wonder Woman 1984” avea potenţialul să câştige din vânzarea de bilete peste 1 miliard de dolari.

Filmul a avut un buget de 200 de milioane de dolari şi ar fi trebuit să fie lansat vara trecută, însă a fost anulat în repetate rânduri din cauza pandemiei.

Mulţi au fost sceptici că filmul va păstra data de lansare în ziua de Crăciun.

50% din cinematografele americane sunt închise şi oamenii încă ezită să vadă un film în cinematografe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici