YouTube pregăteşte un serial de comedie coprodus de George Clooney şi Kirsten Dunst

Platforma video YouTube Premium pregăteşte un serial de comedie neagră coprodus de George Clooney şi Kirsten Dunst, care va fi şi interpreta principală, potrivit lemonde.fr.

178 afișări
Imaginea articolului YouTube pregăteşte un serial de comedie coprodus de George Clooney şi Kirsten Dunst

YouTube pregăteşte un serial de comedie coprodus de George Clooney şi Kirsten Dunst

Asociindu-se cu două dintre marile nume de la Hollywood, filiala Google demonstrează că vrea să joace în liga giganţilor din domeniul streaming-ului Netflix, Amazon şi Hulu.

Serialul, intitulat "On Becoming a God in Central Florida" şi a cărui difuzare este prevăzută pentru anul viitor, va vorbi despre cultul american pentru antreprenoriat şi modul în care îşi dezvoltă visul o tănără. Intriga este situată în anii 1990.

Platforma video YouTube Red, redenumită Premium, a înregistrat deja un prim succes anul acesta, cu serialul "Cobra Kai", inspirat din franciza "Karate Kid".

Primul episod a fost deja vizionat de peste 40 de milioane de ori de la lansarea online, pe 2 mai, motiv pentru care YouTube a mai comandat un sezon.

YouTube Premium, lansat la sfârşitul anului 2015, include şi o platformă de muzică online şi trebuie să facă să evolueze modelul economic al YouTube, până acum bazat aproape în exclusivitate pe publicitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici