A murit regele pastelor scumpe. Nelu Bălan, milionarul român care a deţinut un restaurant exclusivist la New York

Nelu Bălan, unul dintre cei mai cunoscuţi şi bogaţi români din SUA, a murit marţi, la vârsta de 64 de ani.

5211 afișări
Imaginea articolului A murit regele pastelor scumpe.  Nelu Bălan, milionarul român care a deţinut un restaurant exclusivist la New York

Lucy Bălan, fiica fondatorului restaurantului Nello

Nelu Bălan a fost fondatorul restaurantului Nello, situat pe Madison Avenue, în New York, care era frecventat de vedete de la Hollywood, ca Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Sarah Jessica Parker, Beyoncé şi Jay-Z

Restaurantul era renumit pentru preparatele sale scumpe şi rafinate, dar şi pentru atmosfera sa animată şi plină de paparazzi.

Nelu Bălan a vândut acţiunile la restaurant în 2014 şi s-a mutat la Roma, alături de iubita sa, prinţesa Rita von Boncompagni Ludovisi.

„Ea fost o mare parte din viaţa lui. Scriau cărţi împreună, făceau artă şi el gătea în vilă cu ea. Au avut o relaţie foarte specială”, a spus Lucy Bălan(fiica sa) care a fost alături de tatăl său când a murit, transmite PAGE SIX.

Nelu Bălan a fost un om care a făcut istorie în industria ospitalităţii din SUA şi care a adus faimă României prin talentul şi carisma sa.

În 2009,  Joan Jedell l-a intervievat pe Balan şi l-a întrebat: „Când vei ajunge la porţile Raiului, ce vrei să-ţi spună Dumnezeu?”

Balan a răspuns: „Nello, mi casa es tu casa.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici