Acţionarul majoritar al Alro vrea să se listeze la Bursa din Londra

Acţionarul majoritar al Alro Slatina, care şi-a schimbat de curând denumirea din Marco Industries BV în Vimetco BV, a anunţat, miercuri, că va derula o ofertă iniţială globală de acţiuni la Bursa din Londra.

1 afișare
Imaginea articolului Acţionarul majoritar al Alro vrea să se listeze la Bursa din Londra

Acţionarul majoritar al Alro vrea să se listeze la Bursa din Londra

Vimetco BV deţine 84,19% din capitalul companiei din Slatina, iar fondul Proprietatea are o participaţie de 9,93%.

Titlurile Alro au încheiat şedinţa de miercuri, cu un avans de 3,45%, la 9 lei pe acţiune, după ce în şedinţa de marţi au avut un avans de 0,58%.

Alro a fost privatizată în anul 2002, fiind achiziţionată, prin intermediul Marco Industries BV Olanda, de societatea Marco International, o casa de comerţ cu sediul în New-York.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici