Activităţile Teletrans din Millenium Business Center vor fi realizate din alte centre ale companiei

Serviciile furnizate de compania Teletrans, cu sediul în Millenium Business Center, nu au fost afectate de incendiul care a izbucnit vineri noaptea, compania precizând că, în astfel de situaţii, activităţile sunt realizate din alte unităţi şi sunt protejate prin proceduri back-up.

134 afișări
Imaginea articolului Activităţile Teletrans din Millenium Business Center vor fi realizate din alte centre ale companiei

Activităţile Teletrans din Millenium Business Center vor fi realizate din alte centre ale companiei

Înfiinţată în anul 2002 ca furnizor de servicii de comunicatii şi IT pentru Transelectrica, Teletrans are una dintre cele mai întinse reţele de comunicaţii prin fibră optică din România, cu o lungime de aproximativ 9.000 de kilometri.

"Deşi incendiul a provocat pierderi materiale dificil de evaluat în acest moment, operaţiunile continuă normal şi nu au fost înregistrate întreruperi sau disfuncţionalităţi în serviciile livrate clienţilor companiei. Conform standardelor internaţionale de calitate implementate şi a propriilor reguli de siguranţă, serviciile informatice critice şi datele necesare activităţilor curente sunt operate din mai multe locaţii şi sunt protejate prin proceduri back-up", se arată într-un comunicat al Teletrans.

Angajaţii care lucrau în birourile din Millenium Business Center vor fi mutaţi temporar în alte centre Teletrans, de unde vor continua să-şi desfăşoare activităţile obişnuite.

"Chiar dacă exteriorul clădirii arată foarte afectat, sediul Teletrans în interior arată mai bine decât ne-am aşteptat. Am format o echipă de criză încă de la începutul incediului şi am fost permananent în legătură atât cu oficialităţile, cât şi cu angajaţii, care au fost anunţaţi în legătură cu noua repartizare în restul clădirilor Teletrans, încă din data de 27 iunie", a precizat directorul tehnic al companiei, Marius Mateescu.

În prezent, Teletrans are 238 angajaţi, dintre care 106 în Bucureşti şi 132 în alte oraşe. Compania are patru agenţii în Bacău, Craiova, Timişoara şi Cluj şi patru centre în Bucureşti, Piteşti, Sibiu şi Constanţa.

Şi Transelectrica va folosi, de luni, sediile din Hristo Botev şi din Floreasca, iar spre sfârşitul săptămânii activitatea va continua şi în sediul din bulevardul Magheru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici