Adio HBO! După ani, serviciul de streaming renunţă la denumirea ce l-a consacrat. Iată cum se va numi din 23 mai

Warner Bros Discovery a declarat noaptea trecută că va lansa pe 23 mai noul său serviciu de streaming mult aşteptat, botezat "Max", care combină divertismentul HBO Max cu documentarele Discovery. În România, platforma va fi disponibilă din 2024.

2897 afișări
Imaginea articolului Adio HBO! După ani, serviciul de streaming renunţă la denumirea ce l-a consacrat. Iată cum se va numi din 23 mai

Adio HBO! După ani serviciul de streaming renunţă la denumirea ce la consacrat. Iată cum se va numi din 23 mai

Serviciul va exploata bogata bibliotecă de conţinut a studioului pentru a produce programe de profil înalt, inclusiv un nou serial bazat pe cărţile Harry Potter ale autoarei J.K. Rowling şi un alt prequel al popularului serial fantasy "Game of Thrones".

Noul serviciu "Max" va servi drept test al ambiţiei directorului general David Zaslav de a crea unul dintre cele mai importante servicii de streaming din lume prin asamblarea unei colecţii de active ce acoperă o gamă diversă, de la emisiuni culinare şi emisiuni de travel la la Batman şi Dune.

Warner Bros, Walt Disney şi alte companii media încearcă să găsească echilibrul între cheltuielile pentru programe noi şi obţinerea de profit.

Acţiunile Warner Bros Discovery au închis în scădere cu aproape 6%, parte a unui declin mai amplu al acţiunilor de streaming, după remarcile critice ale renumitului investitor Warren Buffett.

"Nu este chiar o afacere foarte bună", a declarat Buffett la postul de televiziune CNBC. În timp ce oamenii care lucrează în domeniul divertismentului "fac o mulţime de bani, acţionarilor nu le-a mers chiar atât de bine de-a lungul timpului".

Buffett este investitor în Paramount Global, care a scăzut miercuri cu 3%. Disney a scăzut cu 2,5%, iar Netflix a scăzut cu 2%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici