Agenţii de turism din Vatra Dornei au cerut Elenei Udrea eliminarea pirateriei din turismul balnear

Agenţii de turism din staţiunea Vatra Dornei i-au cerut, sâmbătă seară, ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, introducerea de reguli clare în clasificarea staţiunilor balneare pentru eliminarea "pirateriei" din turismul balnear.

144 afișări
Imaginea articolului Agenţii de turism din Vatra Dornei au cerut Elenei Udrea eliminarea pirateriei din turismul balnear

Agenţii de turism din Vatra Dornei au cerut Elenei Udrea eliminarea pirateriei din turismul balnear (Imagine: Tiberiu Bujdei/Mediafax Foto)

Potrivit preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, agenţii din turism din Vatra Dornei s-au plâns ministrului de pirateria din turismul balnear şi au cerut reguli clare în clasificarea staţiunilor balneare.

Flutur a spus că aceştia au arătat că este nevoie de dotări specifice şi personal calificat pentru acreditarea staţiunilor balneare şi că nu se pot face staţiuni balneare "cu o cadă şi un flacon de inhalant".

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului a arătat că această situaţie ar putea fi clarificată în cadrul şedinţei Guvernului de miercuri.

Elena Udrea a participat, sâmbătă, în judeţul Suceava, la semnarea contractelor de finanţare a proiectului de reconstrucţie a Cetăţii de Scaun a Sucevei şi a amenajării Ambulatorului Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, promovate prin POR, dar şi la deschiderea pârtiei de schi "Şoimul" din Gura Humorului, construită printr-un program cu finanţare europeană.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici