Al doilea pasaj de la Băneasa, pe DN 1, finalizat în două săptămâni

Lucrările la cel de-al doilea pasaj de la Băneasa, pe DN 1, vor fi finalizate în termen de cel mult două săptămâni, a declarat, miercuri, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Mihai Grecu.

1 afișare
Imaginea articolului Al doilea pasaj de la Băneasa, pe DN 1, finalizat în două săptămâni

Al doilea pasaj de la Băneasa, pe DN 1, finalizat în două săptămâni

"Problema la acest pasaj o reprezintă drumul care face legătura între strada Privighetorilor şi sensul giratoriu de sub pasaj. Trebuie să rezolvăm această problemă, pentru că lucrarea aparţine Primăriei Capitalei. Oricum, pasajul va fi gata în cel mult două săptămâni", a afirmat Grecu.

Pe de altă parte, Grecu a spus că întârzierile înregistrate în 2005 şi în prima parte a anului trecut la proiectul privind construcţia autostrăzii Transilvania vor putea fi recuperate foarte greu, iar bugetul destinat proiectului în acest an a fost depăşit.

"Am făcut un calcul cu cât s-a investit efectiv în Autostrada Transilvania şi am descoperit că în mandatul Mitrea s-a investit şase milioane de euro, în mandatul Dobre patru milioane de euro, în mandatul Berceanu peste 40 de milioane de euro şi în mandatul Orban s-a investit până în prezent peste 80 de milioane de euro", a spus Grecu.

Totodată, reprezentanţii CNADNR au arătat că autostrada Soarelui va beneficia, începând de anul viitor, de spaţii cu restaurante şi benzinării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici