Alpha Bank: Online Banking-ul este indisponibil vineri şi în weekend. Cardurile funcţionează

Alpha Bank România a limitat accesul la unele servicii şi a schimbat programul sucursalelor, agenţiilor şi unităţilor de vineri, de la ora 14:00, până luni, ora 8:00, ca urmare a unui upgrade al sistemului informatic.

156 afișări
Imaginea articolului Alpha Bank: Online Banking-ul este indisponibil vineri şi în weekend. Cardurile funcţionează

Alpha Bank: Online Banking-ul este indisponibil vineri şi în weekend. Cardurile funcţionează

„Între 12 octombrie, ora 14:00, şi 15 octombrie, ora 08:00, Alpha Bank România va realiza o operaţiune de îmbunătăţire a sistemului informatic. Pe durata acestei acţiuni, serviciul Online Banking (Internet şi Mobile Banking) va fi indisponibil. Operaţiunile de platӑ efectuate cu cardul, precum şi retragerile de numerar NU vor fi afectate, iar cele efectuate la ghişeu se vor desfăşura dupӑ un program special”, a anunţat Alpha Bank România.

Programul de lucru din perioada de implementare este următorul: aplicaţiile de Internet şi Mobile Banking sunt indisponibile începând cu vineri, 12 octombrie, ora 14:00, până luni, 15 octombrie, ora 08:00.

De asemenea, în cazul unitӑţilor Alpha Point, programul de funcţionare este: vineri, 12 octombrie 2018, între orele 10:00-14:00; sâmbӑtӑ şi duminicӑ nu se efectueazӑ operaţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici