Video Antreprenorii români care îşi vând afacerile pe sute de milioane de euro. Ce fac cu banii

  • Antreprenorii români îşi vând afacerile pe sume de zeci, chiar sute de milioane de euro
  • Ziarul Financiar: Banii din vânzarea afecerilor se întorc, cel puţin parţial, în economie
  • Oamenii de afaceri investesc în domenii legate de propriile pasiuni sau în imobiliare
2006 afișări

Muncesc o viaţă ca să ridice o afacere, apoi decid să o vândă. Asta nu înseamnă însă că ies la pensie. Odată ce au prins gustul antreprenoriatului, orice pare să aibă pentru ei potenţial de afacere.

Vorbim de antreprenorii românii, care au povestit pentru Ziarul Financiar, cum reuşesc să împletească pasiunea cu afacerile.

Vasile Armenean, de exemplu, care în 2017 a vândut producătorul de îngheţată Betty Ice, a ales să investească banii într-un domeniu pe care îl cunoaşte: în imobiliare şi în domeniul alimentar.

Un alt exemplu este Constantin Duluţe, cunoscut pentru că a vândut cea mai mare fermă de cereale şi oleaginoase din România. Şi în acest caz, banii încasaţi s-au întors, cel puţin parţial, în economia românească.

Sursă foto: Profimedia

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici