Antreprenorii vor investiţii din bugetul statului în 2021

  • Mediul de afaceri vrea mai multe investiţii
  • Investiţiile ar trebui făcute din bugetul statului, spun antreprenorii
96 afișări
Imaginea articolului Antreprenorii vor investiţii din bugetul statului în 2021
Mediul de afaceri are o cerinţă clară de la Guvern: să direcţioneze cât mai mulţi bani din bugetul de anul acesta către investiţii.
 
„Noi ne-am prezentat priorităţile, din punctul nostru, al mediului de afaceri de vedere. Am discutat câteva teme, cea mai importantă fiind bugetul naţional, şi am spus că ne dorim un buget echilibrat care să pună investiţiile pe primul loc. Ştim că vrem multe, dar resursele sunt limitate şi noi ca mediul de afaceri spunem că economia trebuie să repornească, să meargă înainte. Şi a doua chestiune importantă a fost că ne-am oferit să participăm la ideile de la elaborarea bugetului. Nu ne dorim să primim un buget gata făcut, ci vrem să fim prezenţi la elaborarea sa”, spune Dragoş Anastasiu, antreprenor turism.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici