Apelul lui Florin Cîţu, în contextul evoluţiei economiei globale: Populismul este cel mai mare pericol pentru stabilitatea României

  • Premierul desemnat Florin Cîţu face apel la parlamentari, în contextul evoluţiei economiei globale pe perioada epidemiei de coronavirus, să fie responsabili.
  • „Populismul este în acest moment pericolul cel mai mare pentru stabilitatea economică a României”.
495 afișări
Imaginea articolului Apelul lui Florin Cîţu, în contextul evoluţiei economiei globale: Populismul este cel mai mare pericol pentru stabilitatea României

Sursa: Hepta

„Urmăresc cu atenţie evoluţia economiei globale în contextul epidemiei de coronavirus. În acest moment este prea devreme să ne putem da seama care este impactul economic. Trebuie să vă reamintesc că am fost PRECAUŢI şi am construit un buget pentru 2020 care să protejeze România de o încetinire a dinamicii economiei globale. Totuşi, în contextul evoluţiei economiei globale din ultima lună mă văd din nou nevoit să cer RESPONSABILITATE maximă parlamentarilor. Populismul este în acest moment pericolul cel mai mare pentru stabilitatea economică a României”, scrie Florin Cîţu pe Facebook.

Acesta adaugă că tot ce a făcut în aceste luni la minister a fost să pregătească resursele şi instrumentele de natură fiscală pentru a se asigura că economia României va face faţă orcărei situaţii.

„România este guvernată bine de PNL şi se vede acest lucru în fiecare zi”, adaugă Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici