Apelurile către Romtelecom sunt tarifate la acelaşi nivel cu cele practicate de Cosmote în reţea

Apelurile din reţeaua de telefonie mobilă Cosmote România către Romtelecom sunt tarifate, de luni, la acelaşi nivel cu cele practicate în propria reţea, a anunţat, marţi, operatorul de telefonie mobilă.

26 afișări
Imaginea articolului Apelurile către Romtelecom sunt tarifate la acelaşi nivel cu cele practicate de Cosmote în reţea

Apelurile către Romtelecom sunt tarifate la acelaşi nivel cu cele practicate de Cosmote în reţea (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Cu noua ofertă, clienţii Cosmote şi Romtelecom pot vorbi între ei chiar şi gratuit, folosind minutele incluse în pachet sau la tarife foarte atractive de reţea, după ce se consumă minutele incluse în abonament", se arată într-un comunicat al Cosmote România remis MEDIAFAX.

Aceasta este cea de-a doua etapă a iniţiativei comune a celor doi operatori, prima fază începând pe 7 iunie, când cele două companii anunţau că abonaţii Romtelecom, persoane fizice şi companii, pot vorbi în reţeaua Cosmote la tarifele din reţea.

Noua ofertă Cosmote, disponibilă până pe 20 august, cu posibilitatea de extindere, se aplică doar pentru apelurile către numerele de telefonie fixă ale Romtelecom nu şi pentru SMS-uri, numere CDMA fixe sau mobile şi destinaţii VoIP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici