Apple a dublat donaţia pentru China care se recuperează în urma COVID-19

  • Apple a dublat donaţia pentru eforturile Chinei de a combate COVID-19 la peste 7 milioane de dolari
  • ,,China a arătat un spirit şi o rezistenţă incredibile în timpul focarului de COVID-19 şi suntem recunoscători echipelor, partenerilor şi clienţilor noştri pentru sprijin", a spus Tim Cook
  • Apple a donat deja o parte din suma promisă, prin intermediul Fundaţiei Chineze
467 afișări
Imaginea articolului Apple a dublat donaţia pentru China care se recuperează în urma COVID-19

Apple a dublat donaţia pentru China care se recuperează în urma COVID-19

Apple a dublat donaţia pentru eforturile Chinei de a combate COVID-19 la peste 50 de milioane de yuani (7 milioane de dolari), transmite Reuters.

CEO-ul Tim Cook a anunţat, într-o postare pe Twitter, săptămâna trecută că Apple a donat 10 milioane de măşti pentru profesioniştii din domeniul sănătăţii din SUA şi Europa, pe care le-a obţinut prin reţelele de aprovizionare.

Donaţiile au venit din partea directorilor bogaţi şi a corporatiştilor din întreaga lume, ca metodă de combatere a coronavirusului, care a ucis peste 42.000 de oameni la nivel global.

Apple a donat deja o parte din suma promisă, prin intermediul Fundaţiei Chineze pentru reducerea sărăciei din Beijing. Motivul principal este sprijinirea a şase spitale din Hubei, inclusiv spitalul Leishenshan din Wuhan.

,,China a arătat un spirit şi o rezistenţă incredibile în timpul focarului de COVID-19 şi suntem recunoscători echipelor, partenerilor şi clienţilor noştri pentru sprijinul acordat în aceste perioade provocatoare", a spus Cook într-un mesaj.

Apple a avertizat luna trecută că este puţin probabil să-şi îndeplinească îndrumările de vânzări din trimestrul lunii martie, deoarece acumularea fabricilor chineze care produc iPhone-uri a fost mai lentă decât se aştepta după săptămâni de închideri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici