Asigurarea împotriva gripei porcine, emisă de Euroins, valabilă şi în afara României

Euroins România a extins aria de acoperire a asigurării împotriva virusului A/H1N1 şi în afara României, prima fiind majorată cu 50%, la circa 70 de euro pentru un contract încheiat pe un an de zile, a anunţat, vineri asigurătorul, care a vândut peste 400 de poliţe de la lansare, 7 ianuarie.

33 afișări
Imaginea articolului Asigurarea împotriva gripei porcine, emisă de Euroins, valabilă şi în afara României

Asigurarea împotriva gripei porcine, emisă de Euroins, valabilă şi în afara României (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Datorită cerinţelor venite din partea clienţilor, Euroins România a extins aria de acoperire a poliţei şi în afara României. Pentru a încheia o poliţă cu acoperire în afara graniţelor, asiguratul trebuie să ştie că, la preţul comunicat anterior, se adaugă o majorare de 50%, astfel că, o poliţă cu acoperire pe perioada unui an, costă aproximativ 70 euro".

Potrivit datelor asigurătorului, la aproximativ două săptămâni de la lansarea pe piaţă a acestui produs, Euroins a emis peste 400 de poliţe de acest tip.

Limita de despăgubire în caz de deces se ridică la 5.000 euro. Poliţa acoperă în cuantum de 20 euro cheltuielile de spitalizare pentru maxim 45 de zile.

De asemenea, în categoria riscurilor asigurate intră şi convalescenţa, în cuantum de 15 euro pentru maxim 60 de zile.

Euroins România a fost înfiinţată în anul 1994 sub denumirea Asitrans şi practică numai asigurări generale.

În 2008, compania a subscris prime de 142,8 milioane de lei.

Acţionarii asigurătorului sunt Euroins Insurance Group PLC (Bulgaria) - 84,87% şi mai multe persoane fizice şi juridice, care împreună controlează titluri reprezentând 15,13% din capitalul social.

Grupul bulgar Eurohold a intrat în structura acţionariatului Euroins (fostă Asitrans) în 2007, după ce a plătit 12,5 milioane de euro pentru 75% din acţiunile companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici