Astra Asigurări va investi peste 4 milioane de euro în reţeaua teritorială a sucursalei din Ungaria

Sucursala Astra Asigurări din Ungaria a deschis, în ultimele trei luni, patru puncte de vânzare în Budapesta, Miskolc, Pecs şi Gyor, reţeaua teritorială urmând să fie extinsă şi în Debrecen si Szeged în luna octombrie, investiţiile cumulate în cele şase locaţii depăşind 4 milioane de euro.

170 afișări
Imaginea articolului Astra Asigurări va investi peste 4 milioane de euro în reţeaua teritorială a sucursalei din Ungaria

Astra Asigurări va investi peste 4 milioane de euro în reţeaua teritorială a sucursalei din Ungaria (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

"Investiţiile în cele şase centre de servicii pentru clienţi se ridică la peste 4 milioane de euro. Obiectivul nostru este să fim cât mai aproape de clienţi, să ne găsească nu doar pe Internet, să aibă acces la toată paleta de produse: RCA, asigurări de locuinţe, de viaţă şi corporate", a declarat pentru MEDIAFAX directorul general al Astra Biztosito, Bela Torok.

Astra Biztosito şi-a început activitatea în octombrie 2010. Sucursala a înregistrat în 2011 subscrieri de 65,87 milioane de lei, de la 77.624 lei în urmă cu an.

În primele şase luni ale acestui an, sucursala Astra din Ungaria a subscris prime de 50,5 milioane de lei.

Defalcat, cele mai mari încasări au revenit poliţelor de răspundere civilă auto (RCA) - 49,03 milioane de lei, urmate de asigurările CASCO - 871.422 lei şi pentru locuinţe - 604.071 lei.

Pe partea de daune, sumele plătite de Astra Biztosito clienţilor asiguraţi au însumat 21,2 milioane de lei în prima parte a acestui an. Despăgubirile pe segmentul RCA au atins 20,97 milioane de lei.

Astra Asigurări a fost înfiinţată în anul 1991 şi are un capital social de 192,71 milioane de lei, controlat de The Nova Group Investments România SA - 72,68% şi Epsilon Estate Provider SRL- 27,02%, alături de mai multe persoane fizice şi juridice, cu o participaţie reprezentând 0,3% din capitalul social.

The Nova Group Investments România şi Epsilon Estate Provider sunt controlate de omul de afaceri Dan Adamescu.

La nivelul anului 2011, Astra a ocupat prima poziţie în topul asigurătorilor locali după nivelul subscrierilor, care au atins 1,01 miliarde de lei, în scădere cu 6,5% faţă de anul precedent.

În prima parte a acestui an, Omniasig a devansat Astra în privinţa veniturilor din prime subscrise. Astfel, Omniasig a consemnat venituri de 548,9 milioane de lei, comparativ cu 516,7 milioane de lei în Astra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici