Audi va suspenda temporar activităţile de asamblare şi producţie în Ungaria

Constructorul german de automobile Audi va suspenda pentru patru săptămâni activităţile de asamblare şi pentru o perioadă cuprinsă între două şi patru săptămâni producţia de motoare la fabrica din Gyor-Ungaria, începând cu mijlocul lunii decembrie.

21 afișări
Imaginea articolului Audi va suspenda temporar activităţile de asamblare şi producţie în Ungaria

Audi va suspenda temporar activităţile de asamblare şi producţie în Ungaria (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fabrica de la Gyor îşi ajustează programul de producţie cu acela al grupului Volkswagen (VW), a declarat Peter Lore, purtător de cuvânt al Audi Hungaria Motor.

Perioada de închidere a liniei de asamblare a automobilelor este mai lungă decât anul trecut deoarece două din cele trei modele construite în Ungaria sunt decapotabile, a precizat el.

Din cauza numărului mare de comenzi, Audi poate închide doar o mică parte din activităţile centrului de dezvoltare de motoare, şi numai pe perioada sărbătorilor, a afirmat Lore.

Referindu-se eventuale disponibilizări, oficialul a spus că politica Audi în Ungaria va ţine cont de evoluţia pieţei.

În Ungaria, Audi va produce în acest an peste 60.000 de maşini. De pe linia de asamblare a fabricii de la Gyor au ieşit 56.000 de automobile în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici