AVAS a prelungit a treia oară valabilitatea ofertei de vânzare a IAR

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a prelungit pentru a treia oară, până la 22 august, termenul de valabilitate a ofertei de vânzare a pachetului majoritar de acţiuni la producătorul din industria aviatică IAR Ghimbav, pentru care negociază cu firma franceză Eurocopter.

1 afișare
Imaginea articolului AVAS a prelungit a treia oară valabilitatea ofertei de vânzare a IAR

AVAS a prelungit a treia oară valabilitatea ofertei de vânzare a IAR

Oferta actuală urma să expire luni şi a fost prelungită pentru o nouă perioadă de 30 de zile. Termenul de valabilitate a unei oferte de privatizare poate fi extins, potrivit legislaţiei, cu cel mult 180 de zile în total.

În noul termen vor fi analizate şi implicaţiile prevederilor Ordonanţei de Urgenţă 81/2007 pentru accelerarea procedurii de acordare a despăgubirilor aferente imobilelor preluate în mod abuziv, prin care 2.622.273 acţiuni, reprezentând 13,89% din capitalul social, acţiuni deţinute de AVAS, ar urma să fie transferate la Fondul Proprietatea, modificându-se astfel oferta AVAS, se arată într-un comunicat al Autorităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici