Băncile greceşti rămân închise marţi şi miercuri

Băncile greceşti rămân închise marţi şi miercuri, iar limita zilnică de retragere a maximum 60 de euro în numerar rămâne în vigoare, a anunţat luni şeful asociaţiei băncilor greceşti, citat de Reuters în pagina electronică.

539 afișări
Imaginea articolului Băncile greceşti rămân închise marţi şi miercuri

Băncile greceşti rămân închise marţi şi miercuri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Băncile greceşti au rămas închise toată săptămâna trecută, după eşecul negocierilor asupra unui acord de ajutorare.

Ele urmau să fie redeschise marţi, după ce grecii au respins prin refrendum, duminică, propuneri ale creditorilor pentru un plan de salvare a ţării.

"Am decis să prelungim vacanţa băncilor cu două zile - marţi şi miercuri", a declarat Louka Katseli, în urma unei întâlniri cu între reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor şi ai băncilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici