Bechtel renunţă la plata avansului pentru lucrări

Ministerul Transporturilor şi compania americană Bechtel, constructorul autostrăzii Braşov-Borş, au convenit să renunţe la avansul pentru lucrările care vor fi efectuate în acest an, urmând ca plăţile să fie efectuate lunar sau pe stadii de lucrări.

16 afișări
Imaginea articolului Bechtel renunţă la plata avansului pentru lucrări

Bechtel renunţă la plata avansului pentru lucrări

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, s-a întâlnit, joi, cu conducerea Bechtel, pentru discuţii privind proiectul de construcţie a autostrăzii. Compania de Drumuri a plătit până în prezent, în fiecare an, un avans pentru lucrările pe care Bechtel urma să le realizeze.

"Am căzut de acord că în anul acesta nu se va plăti un avans şi vor fi plăţi lunare sau pe stadii de lucrări. În alţi ani schimbul valutar a creat probleme la plata celor 150 de milioane de euro ca avans", a declarat Berceanu într-o conferinţă de presă.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici