Belarus şi Republica Moldova vor demara un proiect pentru fabricarea unor autobuze

Ministerul Industriei din Belarus va semna un contract cu Ministerul moldovean al Economiei în vederea unui proiect comun pentru fabricarea de autobuze în Republica Moldova, informează agenţia oficială belarusă BelTa.

196 afișări
Imaginea articolului Belarus şi Republica Moldova vor demara un proiect pentru fabricarea unor autobuze

Belarus şi R.Moldova vor demara un proiect pentru fabricarea unor autobuze (Captură video)

În virtutea contractului, autobuzele vor fi fabricate într-o uzină din Chişinău, pe o linie tehnologică belarusă.

Acordul de principiu a fost semnat de Ministerul Industriei din Belarus cu Ministerul moldovean al Economiei pe 16 iulie, la Minsk.

În cadrul proiectului, la Chişinău vor fi produse autobuze marca MAZ. Proiectul prevede fabricarea a 120 de autobuze în următorii şase ani, în valoare de 125.000 de euro.

Implementarea proiectului va contribui la consolidarea cooperării economice şi comerciale între Belarus şi Republica Moldova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici