Berceanu: "Cum ar fi să circuli cu trenul Bergenbier şi să-l schimbi cu Persil la Piatra Olt? "

CFR Călători intenţiona să denumească trenurile după numele unor produse comerciale, printr-un contract de până la 20.000 de euro pe an, încheiat cu o firmă de publicitate, a declarat, marţi, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

25 afișări
Imaginea articolului Berceanu: "Cum ar fi să circuli cu trenul Bergenbier şi să-l schimbi cu Persil la Piatra Olt? "

Berceanu: "Cum ar fi să circuli cu trenul Bergenbier şi să-l schimbi cu Persil la Piatra Olt? " (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost o discuţie prin companie şi am întrebat pe cei responsabili dacă cumva au de gând să vină şi la mine şi să nu aflu că a fost gata realizată", a afirmat Berceanu, la o expoziţie de material rulant din Gara de Nord.

El a spus că un astfel de contract nu se poate face fără o analiză financiară şi una a impactului asupra călătorilor.

"Cum ar fi să circuli cu trenul Bergenbier şi să-l schimbi cu Persil la Piatra Olt?", a spus Berceanu.

Contractul urma să fie semnat de directorul general al CFR Călători, Răzvan Stoica, şi de adjunctul său, Alexandru Dumitrescu, ambii membrii ai PSD.

"Noi primim multe propuneri la minister, dar nu înseamnă că trebuie să le luăm în calcul", a mai spus ministrul Transporturilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici