BERD ar putea acorda Primăriei Sibiu 27 mil. euro pentru infrastructura rutieră

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) ar putea acorda Primăriei Sibiu un împrumut de până la 27 milioane de euro, în două tranşe planificate pentru următorii doi ani, pentru reabilitarea străzilor şi construcţia unui viaduct, se arată într-un comunicat al instituţiei financiare.

44 afișări
Imaginea articolului BERD ar putea acorda Primăriei Sibiu 27 mil. euro pentru infrastructura rutieră

BERD ar putea acorda Primăriei Sibiu 27 mil. euro pentru infrastructura rutieră

Costurile totale ale proiectelor vizate sunt estimate la 33 milioane euro, din care BERD ar urma să finanţeze până la 27 milioane euro în două tranşe, de 11,5 milioane euro, respectiv 15,5 milioane euro.

Prima tranşă, de până la 11,5 milioane euro, reprezintă finanţare angajată, iar cea de-a doua tranşă are statut de finanţare neangajată, se arată în comunicat.

Proiectul implică reabilitatea mai multor străzi principale şi secundare, inclusiv modernizarea sistemelor de apă/canal de-a lungul acestora, precum şi construcţia unui viaduct cu pasarele pentru pietoni pentru fluidizarea traficului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici