BERD va finanţa modernizarea IMM-urilor

Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) va finanţa cu 40 milioane de euro proiecte pentru modernizarea întreprinderilor mici şi mijlocii din sectorul industrial din România, fondurile fiind accesibile prin intermediul Băncii Comerciale Române şi BRD-Groupe Societe Generale.

22 afișări
Imaginea articolului BERD va finanţa modernizarea IMM-urilor

BERD va finanţa modernizarea IMM-urilor (Imagine: Mediafax Foto)

Împrumutul este completat de 10,2 milioane de euro, reprezentând fonduri nerambursabile pentru asistenţă tehnică şi stimulente, suma provenind de la Guvern şi Comisia Europeană, se arată într-un comunicat al BERD.

Fondurile sunt destinate alinierii întreprinderilor mici şi mijlocii din sectorul industrial la standardele UE privind protecţia mediului, sănătătea şi protecţia la locul de muncă, precum şi calitatea produselor.

BERD a mai acordat în România astfel de împrumuturi pentru dezvoltarea activităţilor întreprinderilor mici şi mijlocii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici