Boc: Criza economică poate face României un serviciu prin accelerarea modernizării

Criza economică şi financiară, care impune aplicarea unor măsuri decisive, poate face României un serviciu prin accelerarea procesului de modernizare a societăţii şi poate reprezenta dieta care pune capăt obezităţii birocratice a statului, cu sau fără FMI, a declarat, luni, premierul Emil Boc

21 afișări
Imaginea articolului Boc: Criza economică poate face României un serviciu prin accelerarea modernizării

Boc: Criza economică poate face României un serviciu prin accelerarea modernizării

"Criza, care ne obligă astăzi la adevăruri neconvenabile şi măsuri decisive, trebuie să fie baza modernizării satului. Această criză ne poate face totuşi un serviciu, ea trebuie să fie dieta care pune capăt obezităţii birocratice a statului. Criza va grăbi modernizarea", a spus Boc, la dezbaterea din Camera Deputaţilor cu tema "Programul şi măsurile Guvernului de combatere a crizei economice", organizată la solicitarea grupului parlamentar PNL.

El a arătat că reformele structurale nu sunt dictate de Fondul Monetar Internaţional, ci sunt necesare şi au fost începute de către guvernanţi încă de la preluarea mandatului.

Premierul a precizat că este analizată posibilitatea contractării unui împrumut de la Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional, dar că Guvernul este decis să modernizeze România împreună sau fără FMI.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici