Boc despre criza economică: Apogeul încă nu a fost atins

Efectele crizei economice vor fi mai accentuate în luna aprilie comparativ cu luna martie, deoarece apogeul încă nu a fost atins, fiind în continuare nevoie de echilibru, moderaţie şi prudenţă în cheltuirea fondurilor publice, a declarat, luni seara, premierul Emil Boc.

22 afișări
Imaginea articolului Boc despre criza economică: Apogeul încă nu a fost atins

Boc despre criza economică: Apogeul încă nu a fost atins (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că, de exemplu, în aprilie va fi un pic mai greu decât în martie şi, după aceea, sper să putem avansa într-o direcţie mai bună. Spun asta, pentru că nimeni nu ştie cât va dura această criză, nici în America, nici în România. Să spreăm că va dura cât mai puţin, dar ecoul ei încă nu a trecut", a spus Boc, la postul B1 TV.

El a arătat că este nevoie de echilibru, moderaţie, prudenţă şi chibzuială în cheltuirea banului public.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici