„Bursa de rable” se mută de la poarta REMAT în spaţiul virtual

Tranzacţionarea tichetelor utilizate la casarea rablelor sau vânzarea şi cumpărarea maşinilor uzate nu mai are loc doar în faţa centrelor Remat, ca până acum. În ultima vreme, vânzătorii şi cumpărătorii s-au mutat cu tot cu vouchere şi rable pe internet, pe platformele special amenajate, unde pot să-şi publice anunţurile de vânzare şi cumpărare fără să fie taxaţi, informează "Gândul".

252 afișări
Imaginea articolului „Bursa de rable” se mută de la poarta REMAT în spaţiul virtual

„Bursa de rable” se mută de la poarta REMAT în spaţiul virtual (Imagine: Gândul)

O asemenea bursă de vouchere "Rabla", www.rabla-2010.ro, şi-a creat şi importatorul auto Porsche România: prin intermediul postărilor, oamenii iau legătura unii cu alţii şi negociază preţul tranzacţiei.

Citeşte mai multe despre vânzarea pe Internet a tichetelor pentru programul Rabla pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici