Bursele de la Moscova nu s-au deschis vineri

Ambele burse de la Moscova, RTS şi MICEX, nu au deschis şedinţa de vineri la ora obişnuită, respectiv 6:30 GMT, din ordinul autorităţii ruse de reglementare a pieţei de capital.

19 afișări
Imaginea articolului Bursele de la Moscova nu s-au deschis vineri

Bursele de la Moscova nu s-au deschis vineri (Imagine: Mediafax Foto)

"Ca urmare a unui ordin al Seviciului Federal pentru pieţele financiare, tranzacţiile la RTS sunt oprite", potrivit unui comunicat al bursei ruse, care preciza că se va anunţa ulterior când vor fi reluate operaţiunile.

MICEX a arătat că schimburile au fost "oprite de la 8 GMT", din acelaşi motiv.

Bursele asiatice s-au prăbuşit vineri, iar panica a determinat a şaptea zi consecutivă de scădere pentru piaţa de la New York. Aceste evoluţii au fost înregistrate doar cu câteva ore înainte de o întâlnire a G7, grupul celor mai puternic industrializate state.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici