Business Magazin a premiat cele mai puternice femei din business la Gala "Woman in Power" - FOTO

Revista Business Magazin a premiat, miercuri seară, la Gala "Woman in Power", în prezenţa a peste 300 de invitaţi, zece dintre cele mai de marcă reprezentante ale succesului, prezentate în a doua ediţie a catalogului "200 cele mai puternice femei din business".

1415 afișări
Imaginea articolului Business Magazin a premiat cele mai puternice femei din business la Gala "Woman in Power" - FOTO

Business Magazin a premiat cele mai puternice femei din business la Gala "Woman in Power" - FOTO (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Au fost premiate:

Prima ediţie a evenimentului "Woman in Power" i-a avut în calitate de moderatori pe Andreea Esca, realizator şi prezentator al Ştirilor PRO TV, împreună cu Cristian Hostiuc, director editorial Ziarul Financiar şi Business Magazin, care au prezentat poveştile de succes ale celor mai puternice femei din România. În deschidere, Oana Pellea, Monica Iavorschi, Andreea Răducan, Doina Cepalis, Andreea Paul, Andreea Mihai, alături de Andreea Esca au vorbit despre viziunile femeilor la putere şi stilul de management feminin.

Cu ocazia Galei "Women in Power", Business Magazin a lansat a doua ediţie a catalogului "200 cele mai puternice femei din business", în paginile căruia sunt prezentatate 200 de poveşti sau reţete de succes, principiile de viaţă şi de carieră ale celor mai importante femei din România aflate în poziţii de conducere. Aflat la cea de-a doua ediţie, catalogul a adunat, în momentul lansării, un număr impresionant de nume-cheie ale mediului de afaceri local, cuprinzând mai mult decat simple ierarhii legate de valoarea cifrei de afaceri sau profitul obţinut.

Catalogul "200 cele mai puternice femei din business", care va fi disponibil din 11 martie împreună cu revista Business Magazin, reprezintă, astfel, o sursă de informare pentru top manageri, HR manageri, experţi în resurse umane, consultanţi, manageri de marketing şi vânzări, manageri financiari şi un etalon pentru tinerele aflate la început de carieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici