BUSINESS Magazin lansează catalogul 100 cei mai admiraţi CEO din România

BUSINESS Magazin lansează cea de-a II-a ediţie a catalogului 100 cei mai admiraţi CEO din România, realizat pe baza voturilor a peste 300 de directori executivi, consultanţi de HR, consultanţi strategici pentru cele mai importante companii de pe piaţa românească sau antreprenori de renume.

346 afișări
Imaginea articolului BUSINESS Magazin lansează catalogul 100 cei mai admiraţi CEO din România

BUSINESS Magazin lansează catalogul 100 cei mai admiraţi CEO din România

Clasamentul îi adună pe 100 cei mai admiraţi manageri români şi străini din România, şefi de companii de succes pe piaţa locală.

Pe lângă ierarhia în funcţie de preferinţele votanţilor, catalogul lansat de BUSINESS Magazin prezintă un set de analize sau topuri care pun în cifre activitatea a 300 de companii publice şi private, cu rezultate spectaculoase în materie de marje de profit, inovare, cercetare-dezvoltare, tehnologie, venituri, conducere şi branding.

Catalogul va fi distribuit gratuit abonaţilor împreună cu revista BUSINESS Magazin şi va putea fi cumpărat de la punctele de distribuţie a presei cu 25 de lei.

Începând cu 10 octombrie, acesta va putea fi descărcat şi în varianta online, de la link-ul www.businessmagazin.ro/cataloage-bm.

BUSINESS Magazin publică analize extinse asupra mediului de afaceri din România, identifică tendinţele din cele mai dinamice domenii de activitate şi explorează noutăţile ce modelează lifestyle-ul executivilor. Săptămânal, revista de business dezvăluie fenomenele din care fac parte cele mai recente evenimente din economie şi afaceri şi aduce în prim-plan strategiile unor manageri influenţi sau ale unor antreprenori în curs de afirmare. În completarea conţinutului editorial, a cărui valoare a fost recunoscută de-a lungul anilor la Premiile Clubului Român de Presă şi la Premiile "Tânărul Jurnalist al Anului", BUSINESS Magazin premiază tineri manageri de top şi cei mai admiraţi executivi şi organizează întâlnirile lunare Meet the CEO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici