Capitalul românesc cade primul sub sabia inconştienţei politice

Intrarea în insolvenţă a magazinelor Leonardo reprezintă cea mai severă lovitură primită de retailul românesc în 2009, atât prin prisma dimensiunii afacerii, cât şi prin faptul că Leonardo era una dintre puţinele mărci româneşti create după 1989 care a ieşit pe pieţele externe.

14 afișări
Imaginea articolului Capitalul românesc cade primul sub sabia inconştienţei politice

Capitalul românesc cade primul sub sabia inconştienţei politice (Imagine: Alexandru Florescu/Mediafax Foto)

De partea cealaltă, statul amână de câteva luni reducerea cheltuielilor cu personalul cu 15%, măsură cerută de FMI. Măsura, care trebuia să intre în vigoare încă din această lună, nu poate fi pusă în aplicare întrucât a fost atacată la Curtea Constituţională, iar bugetarii au declanşat mişcări de protest împotriva deciziei care ar putea aduce câteva sute de milioane de euro la buget.

Citeşte mai multe despre capitalul românesc în perioada crizei pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici