Cardurile Băncii Transilvania nu vor putea fi utilizate în noaptea de 20 spre 21 martie

Cardurile emise de Banca Transilvania (TLV) nu vor putea fi utilizate în noaptea de 20 spre 21 martie, în intervalul orar 00:00-02:00, când banca va efectua lucrări de mentenanţă şi îmbunătăţire a sistemul informatic care gestionează operaţiunile, a anunţat, joi, instituţia bancară.

22 afișări
Imaginea articolului Cardurile Băncii Transilvania nu vor putea fi utilizate în noaptea de 20 spre 21 martie

Cardurile Băncii Transilvania nu vor putea fi utilizate în noaptea de 20 spre 21 martie (Imagine: Mediafax Foto)

De asemenea, comercianţii care au în utilizare POS-uri ale Băncii Transilvania nu le vor putea utiliza, în acelaşi interval orar.

Banca Transilvania, cu capital majoritar românesc, are peste 500 de unităţi la nivel naţional. Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare deţine 15% din capitalul instituţiei bancare.

Acţiunile băncii se tranzacţionau, joi, la Bursa de Valori Bucureşti, la preţul de 2,31 lei pe unitate, în scădere cu 1,28% faţă de referinţă. Banca are o capitalizare de 2,54 miliarde lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici