Cardurile UniCredit Ţiriac Bank nu vor putea fi utilizate miercuri dimineaţa

Cardurile emise de UniCredit Ţiriac Bank nu vor putea fi utilizate miercuri, între orele 11:00 şi 11:30, în reţelele altor bănci şi nici nu vor putea fi efectuate tranzacţii cu cardurile altor instituţii de credit în reţeaua proprie.

22 afișări
Imaginea articolului Cardurile UniCredit Ţiriac Bank nu vor putea fi utilizate miercuri dimineaţa

Cardurile UniCredit Ţiriac Bank nu vor putea fi utilizate miercuri dimineaţa (Imagine: Mediafax Foto)

Banca va efectua o serie de lucrări de modernizare la sistemul de carduri, informează instituţia de credit.

În intervalul menţionat, în reţeaua UniCredit Ţiriac Bank se vor putea derula doar tranzacţii prin cardurile emise de bancă.

UniCredit Ţiriac Bank face parte din reţeaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală şi de Est.

După primele trei luni ale anului, activele totale ale UniCredit Ţiriac Bank se situau la 3,7 miliarde de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici