Care sunt cele mai ieftine maşini în programul Rabla

"Înainte de demararea acestui program nu a existat o piaţă auto în 2010 în România. Vânzările de maşini nu au început de la 1 ianuarie, ci de pe 18 februarie", afirmă Fabrice Cambolive, directorul comercial al Dacia-Renault.

378 afișări
Imaginea articolului Care sunt cele mai ieftine maşini în programul Rabla

Care sunt cele mai ieftine maşini în programul Rabla

Mai mult de zece mărci de volum de pe piaţa locală, care deţin împreună peste 80% din piaţă, încearcă să-i convingă acum pe potenţialii clienţi, punând la bătaie bugete de promovare de zeci de mii de euro.

Dacă până acum reclamele auto lipseau aproape cu desăvârşire, în ultima perioadă situaţia s-a schimbat radical. Aşa cum era de aşteptat, preţul este elementul central al campaniilor de marketing, acesta fiind şi criteriul luat în calcul în realizarea topului BUSINESS Magazin, care este alcătuit numai din modele care dispun de aer condi]ionat, acestea representând aproape 99% din piaţa totală.

Modelul Dacia Logan, unul din principalii câştigători ai programului Rabla, se clasează, dupa cum era evident, în rândul celor mai ieftine cinci autoturisme din program, însă înaintea sa sunt modele Chevrolet sau Renault.

Citeşte mai multe pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici