Carrefour a adăugat două magazine la reţeaua Express, prin colaborarea cu Longintrade şi T&T Food

Carrefour a adăugat două magazine de proximitate noi la reţeaua Express, unul în Bucureşti prin colaborarea cu firma Longintrade şi unul în Ştefăneştii de Jos prin colaborarea cu T&T Food, a anunţat retailerul.

128 afișări
Imaginea articolului Carrefour a adăugat două magazine la reţeaua Express, prin colaborarea cu Longintrade şi T&T Food

Carrefour a adăugat două magazine la reţeaua Express, prin colaborarea cu Longintrade şi T&T Food (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Express Zeno, deschis prin colaborarea cu Longintrade, are o suprafaţă de 100 metri pătraţi şi comercializează aproximativ 5.000 de produse, iar Express Cosmo se întinde pe 700 metri pătraţi şi însumează aproximativ 10.000 de produse.

Astfel, reţeaua a ajuns la 46 de magazine de proximitate Express, dintre care opt în Braşov şi 38 în Bucureşti şi Ilfov.

Retailerul francez operează în România patru formate de magazine, cu un total de 145 de unităţi - 24 de hipermarketuri, 74 de supermarketuri Market, 46 magazine de proximitate Express şi un magazin online.

Compania a avut anul trecut pe piaţa românească vânzări de 986 milioane euro, fără TVA, în creştere cu 3% faţă de 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici