Carrefour va deschide în ultima parte a anului al 25-lea hipermarket din România, la Galaţi

Carrefour România va deschide în ultimul trimestru al acestui an cel de-al 25-lea hipermarket din România, în Galaţi, în cadrul centrului comercial Shopping City Galaţi, dezvoltat de NEPI, a anunţat retailerul.

12905 afișări
Imaginea articolului Carrefour va deschide în ultima parte a anului al 25-lea hipermarket din România, la Galaţi

Carrefour va deschide în ultima parte a anului al 25-lea hipermarket din România, la Galaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Noul hipermarket Carrefour va avea o suprafaţă de 9.600 metri pătraţi.

"Centrul comercial Galaţi Shopping City, dezvoltat de NEPI în strânsă colaborare cu Carrefour România, va ajuta la dezvoltarea economică a zonei oraşului Galaţi, prin crearea unui număr considerabil de locuri de muncă", a declarat, într-un comunicat, Anca Damour, directorul Carrefour Property România.

Shopping City Galaţi va fi ridicat pe un teren în suprafaţă de aproximativ 12 hectare şi va include, pe lângă hipermarket-ul Carrefour, şi un "shopping mall" de aproximativ 20.000 metri pătraţi cu retaileri naţionali şi internaţionali, o zonă de divertisment, una de restaurante şi o parcare de peste 1.400 locuri.

În prezent, grupul francez Carrefour are în România 122 magazine, dintre care 24 de hipermarket-uri Carrefour, 69 de supermarket-uri Market, 28 de magazine de proximitate Express şi un magazin online. Retailerul a avut anul trecut pe piaţa românească vânzări de 986 milioane euro, fără TVA, cu 3% mai mari faţă de valoarea din 2011.

Fondul sud-african de investiţii Nepi, unul dintre cei mai activi investitori de pe piaţa locală în ultimii ani, deţine active de peste 600 de milioane de euro în România, printre cele mai importante fiind clădirile de birouri The Lakeview şi Floreasca Business Park din Bucureşti şi City Business Center din Timişoara, precum şi Ploieşti Shopping City şi Promenada Brăila, dar şi o serie de terenuri pentru dezvoltarea de centre comerciale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici