Case de la 20.000 de euro pe lângă marile oraşe

Preţurile caselor din apropierea marilor oraşe au scăzut cu până la 50% faţă de perioada 2007- 2008, dar clienţii sunt puţini şi pretenţioşi, susţin reprezentanţii agenţiilor imobiliare.

31 afișări
Imaginea articolului Case de la 20.000 de euro pe lângă marile oraşe

Case de la 20.000 de euro pe lângă marile oraşe (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Sunt proprietari care nu mai au bani să-şi finalizeze construcţiile, aflate acum în diverse stadii şi speră să scape de ele chiar şi cu bani mai puţini.

Aşa a ajuns că o casă modestă nefinalizată, din cărămidă, de 55-80 mp, dar cu 400 mp teren, situată într-o localitate ca Butimanu sau Brăneşti, la 15 km de Bucureşti, se vinde cu 23.000 de euro. În cazul unităţilor finalizate, preţul porneşte de la 33.000 de euro.

Citeşte mai multe despre piaţa imobiliară pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici