Cât costă cel mai ieftin apartament de vanzare în zece proiecte din Bucureşti

Oferta de apartamente noi în Bucureşti cu un preţ de maxim 60.000 de euro este destul de redusă, în condiţiile în care cei mai mulţi dezvoltatori au construit apartamente mari, care nu se încadrează în această marjă, informează Ziarul Financiar.

752 afișări
Imaginea articolului Cât costă cel mai ieftin apartament de vanzare în zece proiecte din Bucureşti

Cât costă cel mai ieftin apartament de vanzare în zece proiecte din Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

Cu toate acestea, în zone precum Prelungirea Ghencea sau Theodor Pallady pot fi găsite garsoniere şi chiar apartamente cu două camere pentru aceşti bani.

Garsonieră de 39.500 de euro cu TVA inclusă în Prelungirea Ghencea sau studio de 60.000 de euro în zona Theodor Pallady sunt printre puţinele oferte ale dezvoltatorilor de locuinţe noi care pot fi cumpărate cu o finanţare de 95% prin programul „Prima casă".

Citeşte mai multe despre ofertele imobiliare pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici