Cauţi teren în Bucureşti şi împrejurimi să îţi faci casă? Vezi aici ce opţiuni ai şi la ce să fii atent!

Dacă vă aflaţi în prezent în căutarea unui teren în Bucureşti sau în împrejurimi ca să vă construiţi o casă prin Programul Prima Casă 2 sau aveţi bani şi vă gândiţi să profitaţi de preţurile bune ar trebui să vă grăbiţi, avertizează specialiştii în imobiliare, citaţi de incont.ro.

35 afișări
Imaginea articolului Cauţi teren în Bucureşti şi împrejurimi să îţi faci casă? Vezi aici ce opţiuni ai şi la ce să fii atent!

Cauţi teren în Bucureşti şi împrejurimi să îţi faci casă? Vezi aici ce opţiuni ai şi la ce să fii atent! (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

În primul rând, sunt şi alţii care gândesc la fel ca dumneavoastră şi cererea va creşte ceea ce, potrivit tuturor regulilor economice, antrenează scumpiri şi în al doilea rând - preţurile au scăzut atât de mult la terenuri încât nu prea mai este loc de ajustări.

Citeşte mai multe despre piaţa terenurilor din Bucureşti şi împrejurimi pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici