Ce au făcut noii miniştri în şase luni de la preluarea mandatului?

Se împlinesc şase luni de când jumătate dintre membrii ultimului cabinet Boc şi-au luat în primire mandatele de miniştri. Ce au modificat ei în această perioadă în modul de funcţionare a Guvernului? Săptămâna trecută încercarea preşedintelui Traian Băsescu de a schimba guvernul a dat greş, pentru a doua oară în jumătate de an. Prima tentativă a fost făcută în septembrie trecut, când grupul din PDL ataşat preşedintelui a cerut demisia întregului Cabinet.

31 afișări
Imaginea articolului Ce au făcut noii miniştri în şase luni de la preluarea mandatului?

Ce au făcut noii miniştri în şase luni de la preluarea mandatului? (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

Ce a ieşit a fost o remaniere guvernamantală din care au dispărut, între alţii, "greii" PDL - Adrian Videanu, Radu Berceanu şi, trei săptămâni mai târziu, Vasile Blaga.

Ce nu a explicat nici astăzi PDL este motivul real al acestei remanieri. Nu au avut cei schimbaţi rezultate? Atunci trebuia explicat public prin prezentarea unor rapoarte de evaluare şi, public, trasate sarcini pentru noii veniţi. S-a schimbat ceva fundamental în ministerele luate în primire în septembrie de Ioan Ariton (Economie), Gheorghe Ialomiţianu (Finanţe), Anca Boagiu (Transporturi) Valerian Vreme (Comunicaţii), Ioan Botiş (Muncă), Valeriu Tabără (Agricultură) şi, un pic mai târziu, Traian Igaş (Interne)?

Află ce au făcut noii miniştri în şase luni pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici